Prinsen B.V.De Prinsen EKK elektrische kistenkantelaar met automatisch doorkantelen

De Prinsen EKK elektrische kistenkantelaar met automatisch doorkantelen

Elektrische doorkantelen? Geen probleem voor deze Prinsen EKK 2600 elektrische kistenkantelaar. De productsensor zorgt ervoor dat, zolang de heftruckchauffeur kisten blijft aanvoeren, de stortbak mooi geleidelijk vol blijft. De automatische trilfunctie gaat aan zodra de kist volledig is gekanteld en zorgt ervoor dat de kist zonder product terug wordt gekanteld. Biedt de teler een nieuwe kist aan, dan kantelt de machine vervolgens automatisch door.

Sterke, robuuste en makkelijk verstelbare potenkantelaar

De Prinsen EKK Elektrische potenkantelaar kenmerkt zich om zijn robuustheid. De sterke constructie zorgt ervoor dat er met deze kantelaar langdurig kisten gekanteld kan worden. Deze kantelaar is zeer geschikt om op verschillende plekken in te zetten. Hij is makkelijk verstelbaar in hoogte en heeft een beveiliging om te voorkomen dat het frame te hoog wordt opgetild.

De eigenschappen van de Prinsen EKK

  • Voor de standaard kistenmaat (eventueel aan te passen naar andere maten) 
  • Zeer productvriendelijke steun aan de bovenkant van de kist om kist volledig te kunnen legen, zelfs als het om vastzittend product gaat 
  • In hoogte verstelbaar van 1200 - 2500mm uitstorthoogte (als optie te verhogen tot 4100mm uitstorthoogte)
  • Automatisch doorkantelsysteem. Na uitrijden na plaatsen nieuwe kist, gaat de kantelaar automatisch kantelen. Als hij volledig is gekanteld kan de kist nog schoongetrild worden.  
  • Afstandsbediening voor eventueel handmatig kantelen en mogelijkheid automatisch doorkantelen te stoppen 
  • Robuuste productsensor. Zodra de sensor product detecteert, stopt het kantelen voor zeer productvriendelijk storten