Prinsen B.V.Prinsen ASB.800 automatische zakaanhanger

Prinsen ASB.800 automatische zakaanhanger

Niet langer zelf uw jute- of netzakken aan uw semi-automatische naaistraat hangen? Overweeg dan de Prinsen ASB.800 automatische zakaanhanger: een snelle, overzichtelijke, eenvoudig te bedienen machine. Deze zakaanhanger is in staat om per uur ca 650 tot 700 jute- en/of netzakken van 25kg voor de naaistraat te hangen. De machine kenmerkt zich door zijn snelheid, eenvoud, grote range aan zakken die je kunt gebruiken (van 5 !! tot 50 kg zakken) en snelle en simpel omschakelen naar een ander gewicht. Door het open en overzichtelijke karakter van de zakaanhanger is het, naast het automatisch voorhangen, ook goed mogelijk om zonder ombouw normale zakken (zonder gaten) handmatig aan de naaistraat te hangen. Na een uitvoerige testperiode is de machine in productie genomen. De eerste machine hiervan is snel beschikbaar!
 

Snelle machine

De Prinsen automatische zakaanhanger kan hoge snelheden aan. Bij een constante toevoer vanuit de weger met normale maat product en een snelle naaistraat haalt de zakaanhanger tot een 650 a 700 jute zakken van 25 kilo per uur.

Open en overzichtelijke machine

De Prinsen zakaanhanger is een open en overzichtelijke machine. De operator kan overal goed bij en de machine ook vanaf de heftruck goed controleren. Mocht er onverhoopt toch een zak verkeerd worden opgepakt, waarschuwt een lamp boven de machine de operator dat de machine stil staat. Door het open en overzichtelijke karakter van de zakaanhanger is het, naast het automatisch voorhangen, dus ook goed mogelijk om zonder ombouw normale zakken (zonder gaten) handmatig aan de naaistraat te hangen.  

Makkelijk wisselen tussen zakken van 5 tot 50 kg

Het wisselen van zakken is bij deze machine erg eenvoudig. De lange, robuuste pennen zijn makkelijk bereikbaar door de beveiligingskap naar boven toe te openen. De range van zakken van de Prinsen zakaanhanger is zeer divers. Standaard kan de ASB.600 van 5 tot 50 kg richting de vultuit van de naaistraat transporteren! Om de zakken van 5 tot 10 kg te kunnen voorhangen, moet wel vaak de zakkenklem van de naaistraat worden aangepast. Eenmaal de nieuwe zakken in de pennen gehangen, is het alleen het laden van een voorgeprogrameerd programma met de juiste maat zakken en de Prinsen ASB.600 is klaar voor een andere maat zak.  

Eenvoudig te bedienen en makkelijk te koppelen met naaistraat

De Prinsen zakaanhanger is eenvoudig te bedienen door een overzichtelijk touchscreen. Het basisdisplay toont de handeling van de machine, zodat de operator altijd kan zien wat de machine aan het doen is. De zakaanhanger is erg makkelijk in een verpakkingslijn te integreren. Op het moment dat de overige machines eveneens gebruik maken van  de Prinsen software die in huis is ontwikkeld, is het plug-and-play en wordt de machine direct herkent. De Prinsen zakaanhanger is daarnaast softwarematig voorbereid voor het koppelen aan andere naaistraten. Hierdoor is het aansluiten op andere naaistraten goed te regelen.