Prinsen B.V.Visser Laadcombinatie LC2400 afgeleverd

Visser Laadcombinatie LC2400 afgeleverd

Speciale Visser Laadcombinatie geleverd 

Afgelopen week is een bijzondere speciaal naar de wensen van de klant samengestelde Visser laadcombinatie type LC 2400 geleverd. De installatie bestaat uit:

  • Stortbak type AL 2400 BK (bodembreedte 2,40 m, bodemlengte 5,00 m.
  • Reinigingseenheid bestaande uit 8 reinigingsrollen (veer-spiraal)
  • Egelband achter de rollenzeef
  • Grondafvoerband
  • Leesinrichting
  • Laadband

TÜV keuring. De complete installatie is TÜV gekeurd en zal zowel in Nederland als Duitsland ingezet worden. De grondafvoerband is slim geconstrueerd en kan elektrisch/hydraulisch gekanteld worden boven de reinigingsunit, evenals de zijschotten van de stortbunker. Hierdoor blijft de combinatie compact voor tijdens wegtransport.

Verzwaard chassis en sterke constructie. Het geheel is zeer stabiel geconstrueerd op een verzwaard chassis.

 
Afgelopen week is een bijzondere en speciaal naar de wensen van de klant samengestelde laadcombinatie geleverd. De machine bestaat uit een stortbak 2400 (2.40 meter breed in de bodem) reinigingsinstallatie met rollenzeef en egelband, grondafvoerband,  een leesinrichting en laadband. TüVDe complete installatie is TÜV gekeurd en zal zowel in Nederland als Duitsland ingezet worden. De grondafvoerband is slim geconstrueerd en kan elektrisch/hydraulisch gekanteld worden boven de rollenzeef, evenals de zijschotten van de stortbunker. Hierdoor blijft de combinatie compact voor wegtransport. Verzwaard Chassis en sterke constructie. Het geheel is zeer stabiel geconstrueerd op een verzwaard chassisBent u geïnteresseerd in de Visser laadcombinatie? Of wilt u meer informatie over een van onze andere producten op het gebied van inschuren, sorteren, wegen, verpakken of palletiseren? Wij komen graag bij u langs voor nadere kennismaking en een vrijblijvend advies